Lejlighedens placering i W2

Dejlig stuelejlighed med privat have og 2 soveværelser.

Denne lejlighed er beliggende i ejendommens stueeetage og får egen indgang via en privat, nordvest-vendt have.

Lejligheden indrettes med entré med skab- og garderobeplads, og et større køkken/alrum i åben forbindelse med spise- og opholdsstuen, der har udsigt mod haven.

Køkkenet bliver i højeste kvalitet fra Invita, med hvide sokler, skabslåger og bordplader, samt alt i energibesparende og integrerede hårde hvidevarer fra Electrolux, herunder stort køle-fryseskab, induktionskogeplade, pyrolyse-ovn og opvaskemaskine.

Via en bred mellemgang, hvor der i øvrigt etableres en større indbygget skabsvæg med skydelåger med spejle, vil der blive adgang til 2 sydøst-vendte soveværelser, ligeledes med indbyggede skabsvægge med spejle, og til lejlighedens badeværelse, der indrettes med lyse klinker, gulvvarme, bruseniche med armaturer fra Grohe og hvidt skabsinventar, ligeledes fra Invita. 

Der etableres ventilationsanlæg for opnåelse af optimalt indklima, ligesom der monteres lyse, slidstærke Berry Alloc laminatgulve i samtlige opholdsrum, indbyggede LED spots i alle lofter samt TV- og internetstik i stue og soveværelser.

Lejligheden indrettes desuden med en mindre bryggers-niche, med vaskemaskine og tørretumbler fra Electrolux samt ekstra skabsplads til opbevaring.

BBR-Areal: 114 kvm.