Lejlighedens placering i W2

Hjørnelejlighed med viktualierum, bryggers, havudsigt og stor altan med foldeglasparti.

Denne rummelige lejlighed er placeret på 2. sal, i den nordvestlige del af ejendommen, og fungerer reelt som en hjørnelejlighed med dertilhørende god udsigt mod havnen, vadehavet og solnedgangene over Ho Bugt.

Lejligheden indrettes med entré hvorfra der er adgang til et bryggers med vaskemaskine og tørretumbler fra Electrolux, håndvask samt ekstra skabsplads til opbevaring. Modsat bryggerset findes lejlighedens badeværelse, der indrettes med lyse klinker, gulvvarme, bruseniche med armaturer fra Grohe og hvidt skabsinventar fra Invita.

Fra entréen bliver der også adgang til lejlighedens rummelige spise- og opholdsstue, som ligger i åben forbindelse med et stort Invita-køkken med hvide sokler, skabslåger og bordplader, samt alt i energibesparende og integrerede hårde hvidevarer fra Electrolux, herunder stort køle-fryseskab, induktionskogeplade, pyrolyse-ovn og opvaskemaskine. I forbindelse med køkkenet etableres desuden et mindre vikutalierum.

Fra stuen bliver der i øvrigt udgang til en stor altan på 24 m2 med foldeglaspartier, som kan skærme for vind og vejr, og reelt giver mulighed for at anvende altanen som udestue året rundt.

Lejligheden indrettes herudover med soveværelse med indbygget skabsvæg med skydelåger med spejle, samt et tilstødende kontor/opholdsværelse med en smart skydedørsfunktion, og med indbygget skabsvæg.

Der etableres ventilationsanlæg for opnåelse af optimalt indeklima, ligesom der monteres flotte egetræsgulve i samtlige opholdsrum, indbyggede LED-spots i alle lofter samt TV- og internetstik i stue og soveværelser.

BBR-Areal: 162 kvm.