Lejlighedens placering i W2

Velbeliggende lejlighed med havudsigt og stor altan med foldeglasparti.

Denne lejlighed er placeret på 2. sal, i den nordvestlige del af ejendommen, og man får herfra rig mulighed for at nyde en smuk udsigt mod havnen, vadehavet og solnedgangene over Ho Bugt.

Lejligheden indrettes med entré hvorfra der er adgang til en bryggersniche med vaskemaskine og tørretumbler fra Electrolux, håndvask samt ekstra skabsplads. Modsat bryggerset findes lejlighedens badeværelse, der indrettes med lyse klinker, gulvvarme, bruseniche med armaturer fra Grohe og hvidt skabsinventar fra Invita. 

Fra entréen bliver der også adgang lejlighedens rummelige spise- og opholdsstue, og i forlængelse heraf et større Invita-køkken med hvide sokler, skabslåger og bordplader samt alt i energibesparende og integrerede hårde hvidevarer fra Electrolux, herunder stort køle-fryseskab, induktionskogeplade, pyrolyse-ovn og opvaskemaskine.

Fra stuen bliver der i øvrigt udgang til en dejlig altan på 21 m2 med foldeglaspartier, som kan skærme for vind og vejr, og reelt giver mulighed for at anvende altanen som udestue året rundt.

Lejligheden indrettes herudover med soveværelse med indbygget skabsvæg med skydelåger med spejle, og udgang til en mindre balkon, samt et tilstødende børneværelse/kontor, ligeledes med skabsvæg med skydelåger med spejle.

Der etableres ventilationsanlæg for opnåelse af optimalt indeklima, ligesom der monteres flotte egetræsgulve i samtlige opholdsrum, indbyggede LED-spots i alle lofter samt TV- og internetstik i stue og soveværelser.

BBR-Areal: 136 kvm.