Lejlighedens placering i W2

Stor lejlighed med 2 badeværelser, 2 altaner og havudsigt.

Denne lejlighed er placeret på 2. sal, i den yderste del af ejendommen - mod vest, og man vil således fra både køkken og stue kunne nyde en smuk panoramaudsigt mod havnen, indsejlingen til Esbjerg og Fanø.

Lejligheden indrettes med entré hvorfra der bliver adgang til en privat sove-afdeling bestående af en mellemgang med indbygget skabvæg, et større soveværelse med indbygget skabvæg med skydelåger med spejle, samt badeværelse med lyse klinker og gulvvarme, bruseniche med armaturer fra Grohe og hvidt skabsinventar fra Invita. Fra soveværelset er der udgang til en åben, sydøstvendt altan.

Lejligheden indrettes herudover med et kontor/gæsteværelse med skabsvæg med skydelåger med spejle, og endnu et badeværelse, ligeledes med klinker, gulvvarme og bruseniche samt en ekstra skabsvæg med skydelåger, hvori der monteres vaskemaskine og tørretumbler fra Electrolux.

Køkkenet bliver fra Invita, med hvide sokler, skabslåger og bordplader og alt i energibesparende og integrerede hårde hvidevarer fra Electrolux, herunder stort køle-fryseskab, induktionskogeplade, pyrolyse-ovn og opvaskemaskine. Herfra vil der være adgang til en sydvestvendt altan med foldeglaspartier, som kan skærme for vind og vejr, og reelt giver mulighed for at anvende altanen som udestue året rundt.

Yderst i lejligheden indrettes en større spise- og opholdsstue med et stort vinduesparti og fantastisk view mod havnen og Fanø. 

Der etableres ventilationsanlæg for opnåelse af optimalt indeklima, ligesom der monteres flotte egetræsgulve i samtlige opholdsrum, indbyggede LED-spots i alle lofter samt TV- og internetstik i stue og soveværelser.

BBR-Areal: 154 kvm.