Lejlighedens placering i W2

Rummelig lejlighed med bryggers og 2 sydøstvendte altaner.

Denne lejlighed er placeret på 1. sal, i den sydøstvendte del af ejendommen, og indrettes med entré med garderobeskab og 2 soveværelser med indbyggede skabsvægge med skydelåger med spejle.

Herudover monteres køkken i højeste kvalitet fra Invita, med hvide sokler, skabslåger og bordplader samt alt i energibesparende og integrerede hårde hvidevarer fra Electrolux, herunder stort køle-fryseskab, induktionskogeplade, pyrolyse-ovn og opvaskemaskine.

Køkkenet placeres i åben forbindelse med spise- og opholdsstuen hvorfra der bliver adgang til en åben altan, ligesom det også vil være tilfældet fra det ene soveværelse. I forlængelse af køkkenet indrettes desuden en mindre bryggers-niche med vaskemaskine og tørretumbler fra Electrolux, samt ekstra skabsplads til opbevaring.

Badeværelset indrettes med lyse klinker med gulvvarme, bruseniche med armaturer fra Grohe, samt hvidt skabsinventar fra Invita.

Der etableres ventilationsanlæg for opnåelse af optimalt indeklima, ligesom der monteres lyse, slidstærke Berry Alloc laminatgulve i samtlige opholdsrum, LED spots i alle lofter samt TV- og internetstik i stue og soveværelser.

BBR-Areal: 100 kvm.