Lejlighedens placering i W2

Penthouse med havudsigt og gennemtænkt indretning.

Denne lejlighed er placeret på ejendommens øverste etage, og har udsigt mod sydøst.

Lejligheden indrettes med entré med garderobe, og herfra er der adgang til et børneværelse/kontor med indbygget skabsvæg. Der er fra entréen desuden adgang til lejlighedens badeværelse, som indrettes med lyse klinker, gulvvarme, bruseniche med armaturer fra Grohe og hvidt skabsinventar fra Invita, samt integreret vaskesøjle med vaskemaskine og tørretumbler fra Electrolux.

Lejlighedens køkken bliver ligeledes i højeste kvalitet fra invita, med hvide sokler, skabslåger og bordplader samt alt i energibesparende og integrerede hårde hvidevarer fra Electrolux, herunder stort køle-fryseskab, induktionskogeplads, pyrolyse-ovn og opvaskemaskine.

Køkkenet placeres i åben forbindelse med en rummelig spise- og opholdsstue, hvor der bl.a. monteres flotte trælister i lofter for opnåelse af optimal akustik. Fra dette gode opholdsrum er der desuden adgang til en mindre altan med smukke terrassebrædder i hårdttræ.

I forlængelse af stuen etableres et stort soveværelse med walk-in garderobe.

Der etableres ventilationsanlæg med kølefunktion for opnåelse af optimalt indeklima, ligesom der monteres flotte egetræsgulve i samtlige opholdsrum og indbyggede LED-spots i alle lofter samt TV- og internetstik i stue og soveværelser.

BBR-Areal: 96 kvm.