Lejlighedens placering i W2

Ultimativ Penthouse med 3 soveværelser, panoramaudsigt og kæmpe terrasse.

Dette er den absolutte top-lejlighed i ejendommen, placeret på yderste hjørne og øverste etage - mod nordvest. Her får du ultimativt liebhaveri og fantastisk havudsigt, uden at skulle bekymre dig om faldende boligpriser og stigende renter!

Lejligheden indrettes med entré med garderobe og adgang til et godt bryggers med vaskemaskine og tørretumbler fra Electrolux, håndvask og ekstra skabsplads til opbevaring.

Fra entréen bliver der adgang til en mellemgang, der fører til en privat sove-afdeling bestående af en veldisponeret walk-in garderobe, badeværelse og et stort soveværelse hvorfra der bliver havudsigt og udgang til en del af lejlighedens kæmpe terrasse på i alt 63 m2, belagt med smukke terrassebrædder i hårdttræ.

I forlængelse af soveværelset etableres yderligere 2 kontorer/børneværelser, begge med indbyggede skabsvægge med skydelåger med spejle, og med havudsigt.

Herudover etableres endnu et badeværelse, der ligesom førstnævnte indrettes med lyse klinker, gulvvarme, bruseniche med armaturer fra Grohe og hvidt skabsinventar fra Invita.

Lejlighedens køkken placeres i åben forbindelse med en stor kombineret spise- og opholdsstue hvorfra der også bliver udgang til terrassen. Køkkenet er i højeste kvalitet fra Invita med hvide sokler, skabslåger, bordplader og alt i energibesparende og integrerede hårde hvidevarer fra Electrolux, herunder stort køle-fryseskanb, induktionskogeplade, pyrolyse-ovn og opvaskemaskine.

I dette fantastiske opholdsrum bliver der etableret flotte trælister i loftet for opnåelse af optimal akustik, og man vil - gennem store vinduespartier - kunne nyde en ugeneret panoramaudsigt over havnen, Fanø og Ho Bugt samt de bjertagende solnedgange over Skallingen mod nordvest.

Der etableres ventilationsanlæg med kølefunktion for opnåelse af optimalt indeklima, ligesom der monteres flotte egetræsgulve i samtlige opholdsrum og indbyggede LED-spots i alle lofter, samt TV- og internetstik i stue og soveværelser.

BBR-Areal: 155 kvm.