Lejlighedens placering i W2

Penthouse med stor altan og fantastisk panoramaudsigt.

I denne lejlighed får du ultimativt liebhaveri, uden at skulle bekymre dig om faldende boligpriser og stigende renter!

Lejligheden er beliggende på øverste etage i ejendommen, yderst mod vest, og byder bl.a. på en stor altan på 35 m2 og en fantastisk, ugeneret panoramaudsigt over havnen, Fanø og solnedgangene over Ho Bugt. De store vinduespartier giver til fulde glæde af både morgen- og aftensol.

Via en entré med garderobeplads og en lang integreret skabsvæg bliver der adgang til lejlighedens store spise- og opholdsstue, der kommer til at ligge i åben forbindelse med et moderne køkken fra Invita med hvide sokler, skabslåger og bordplader samt alt i energibesparende og integrerede hårde hvidevarer fra Invita, herunder stort køle-fryseskab, induktionskogeplade, pyrolyse-ovn og opvaskemaskine. 

I dette fantastiske opholdsrum bliver der etableret flotte trælister i loftet for opnåelse af optimal akustik, og man vil - gennem store vinduespartier - kunne nyde den bjergtagende panoramaudsigt, ligesom det vil være tilfældet på lejlighedens store terrasse, der belægges med smukke terrassebrædder i hårdttræ. 

Lejligheden er desuden indrettet med 2 soveværelser med skabsvægge med skydelåger med spejle, samt badeværelse med lyse klinker, gulvvarme, bruseniche med armaturer fra Grohe, hvidt skabsinventar fra Invita samt integereret skabsvæg med skydelåger med spejle, hvori der i øvrigt etableres vaskesøjle med vaskemaskine og tørretumbler fra Electrolux.

Fra det primære soveværelse vil der desuden blive adgang til en sydøst-vendt terrasse, ligeledes udført i hårdttræ.

Der etableres ventilationsanlæg med kølefunktion for opnåelse af optimalt indeklima, ligesom der monteres flotte egetræsgulve i samtlige opholdsrum og indbyggede LED-spots i alle lofter samt TV- og internetstik i stue og soveværelser.

BBR-Areal: 124 kvm.