Lejlighedens placering i W2

Penthouse med havudsigt og gennemtænkt indretning.

Denne lejlighed er placeret på ejendommens øverste etage, og har en fantastisk udsigt over vadehavet og havnen, mod sydøst.

Lejligheden indrettes med entre med garderobe, og fra entréen er der først og fremmest adgang til lejlighedens opholdstue, der vil ligge i åben forbindelse med spisestuen og køkkenet fra Invita, med hvide sokler, skabslåger og bordplader, samt alt i energibesparende og integrerede hårde hvidevarer fra Electrolux, herunder stort køle-fryseskab, induktionskogeplade, pyrolyse-ovn og opvaskemaskine.

I stuen monteres flotte trælister i loftet for opnåelse af optimal akustik i lejligheden, og der er desuden udgang til en mindre altan, belagt med smukke terrassebrædder i hårdttræ. 

Herudover indrettes badeværelse med lyse klinker, gulvvarme, bruseniche med armaturer fra Grohe samt hvidt skabsinventar fra Invita. Her etableres i øvrigt en integreret vaskesøjle med vaskemaskine og tørretumbler fra Electrolux.

Lejlighedens soveværelse indrettes med integreret skabsvæg med skydelåger med spejle.

Der etableres ventilationsanlæg med kølefunktion for opnåelse af optimalt indeklima, ligesom der monteres flotte egetræsgulve i samtlige opholdsrum og indbyggede LED-spots i alle lofter samt TV- og internetstik i stue og soveværelse. 

BBR-Areal: 82 kvm.