Lejlighedens placering i W2

Stor stuelejlighed med 2 badeværelser, bryggers og walk-in garderobe.

Denne lejlighed er beliggende i ejendommens stueetage og indrettes med entré, bryggers og gæstebadeværelse samt en større nordvest-vendt stue i åben forbindelse med lejlighedens køkken/alrum. 

Køkkenet bliver i højeste kvalitet fra Invita, med hvide sokler, skabslåger og bordplader, samt alt i energibesparerende og integrerede hårde hvidevarer fra Electrolux, herunder stort køle-fryseskab, induktionskogeplade, pyrolyse-ovn og opvaskemaskine.

Boligen indrettes desuden med en privat sove-afdeling med et større soveværelse, walk-in garderobe og endnu et badeværelse, og herudover etableres et tilstødende gæsteværelse/kontor med indbygget skabvæg med skydelåger med spejle.

Der etableres ventilationsanlæg for opnåelse af optimalt indeklima, ligesom der monteres lyse, slidstærke Berry Alloc laminatgulve i samtlige opholdsrum, indbyggede LED spots i alle lofter samt TV- og internetstik i stue og soveværelser. 

I lejlighedens bryggers etableres vaskesøjle med vaskemaskine og tørretumbler fra Electrolux, og på badeværelserne vil der blive lagt lyse klinkegulve med gulvvarme, og der monteres hvidt skabsinventar fra Invita samt armaturer fra Grohe.

BBR-Areal: 138 kvm.